Скопие. В Северна Македония има регистрирани само 44 електрически автомобила,

...
Скопие. В Северна Македония има регистрирани само 44 електрически автомобила,
Коментари Харесай

„Точка“ : В Северна Македония има регистрирани само 44 електрически автомобила

Скопие. В Северна Македония има регистрирани единствено 44 електрически автомобила, написа македонското електронно издание “Точка “ .
Електрификацията е идната значима стъпка в автомобилната промишленост и няма производител, който да не мисли за това, работи ли или към този момент да не предлага подобен вид транспортни средства.
Всички страни работят върху инфраструктурата за електрически транспортни средства и всеки производител в допълнение влага в мрежа от електрически зарядни станции. Това ще разреши по-бързото развиване на мрежата и предлагането на транспортни средства и да не се лимитира единствено до градска приложимост.
Македония не следва международните трендове и сега има регистрирани единствено 44 електрически автомобили. Не се знае какъв брой от тях са благосъстоятелност на физически лица и какъв брой на компании. Тези 44 електрически автомобили са единствено 0,01% от общия брой транспортни средства в Македония.
В Македония има единствено 40 публични зарядни станции за електрически транспортни средства, в 17 града, което съгласно изданието е спънка да се усили броят на продадените електрически автомобили. Повечето зарядни станции се намират в Скопие.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР