Skoda разкри нови подробности за за второто поколение на топ-SUV

...
Skoda разкри нови подробности за за второто поколение на топ-SUV
Коментари Харесай

Новата Skoda Kodiaq ще минава 100 километра на ток

Skoda разкри нови детайлности за за второто потомство на топ-SUV пазарното предложение на марката- Kodiaq, и даде обещание усъвършенствания във всеки един от параметрите на автомобила.

По-големият интериорен шир на Skoda Kodiaq ще бъде смесен с богата и разнообразна двигателна гама, оптималните мощности на задвижващите елементи в която ще предложат оптималната мощ от 150 до 204 конски сили, както и опция за изминаването на 100 километра в чист електрически режим с напълно новата зареждаема (PHEV) хибридна версия на SUV модела- Kodiaq iV.

От Skoda дават обещание, че новият Kodiaq ще предложи нова интериорна идея, в която ще има както цифровизирани решения, под формата и на 12.9-инчов екран на инфо-развлекателната и информационна система, по този начин и комфортна композиция сред ръчни и цифрови решения за надзор на вторичните системи.

На борда на новата Skoda Kodiaq ще могат да бъдат открити също по този начин и голям брой нови решения от фамилията Simply Clever за улеснение на всекидневието, а за спомагателната сигурност на пътя ще се грижат и второто потомство LED Matrix предни светлини, както и системи като Travel Assist с функционалност Traffic Jam Assist и Emergency Assist.

По отношение на габаритите на новия Kodiaq, от SKODA анонсират, че той е с 61 мм по-дълъг, до 4758 мм, от своя настоящ вид, ширината му е 1864 мм, височината е 1657 мм, а междуосието е 2791 мм. Товарното поделение на SUV модела е увеличено със 75 литра и дава обещание съдържимост от 910 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР