Skoda отваря книгите за поръчки за два свои нови варианта

...
Skoda отваря книгите за поръчки за два свои нови варианта
Коментари Харесай

Старт на поръчките за два нови варианта на Skoda Enyaq iV

Skoda отваря книгите за поръчки за два свои нови разновидността модели - Enyaq RS iV и Enyaq Coupe iV 80. Спортният топ модел с SUV тип има два електрически мотора с комбинирана систематична мощ от 220 квт, в това число задвижване на всички колела. Емоционално проектираното купе се стартира като iV 80 със 150 кВт и задвижване на задните колела.

Enyaq RS iV се доставя общоприетоо с вид RS Lounge, който включва черни микрофибърни покривала за седалки с шевове и кантове в цвят липа. Спортните седалки с интегрирани облегалки за глава, мултифункционалният състезателен кожен волан и педалите от неръждаема стомана не престават спортната визия в интериора.

Елегантно проектираният вид на купе от фамилията Enyaq iV се оферираше единствено като несъмнено състезателен RS модел. Сега клиентите могат да изберат и версията iV 80. Отделно проектираните предни и задни престилки и странични прагове, боядисани в цвета на автомобила, отличават купето от SUV. Един от акцентите е общоприетият панорамен стъклен покрив, който се простира по цялата повърхнина на покрива.

С Enyaq Coupe RS iV, Skoda сътвори фамилията от чисто електрически RS модели предходната година. Сега съответният SUV вид следва с Enyaq RS iV. Подобно на купето, той има очебийно състезателен външен тип. Skoda предлага Enyaq Coupe iV 80 в Design Selection Loft от 54 400 евро. Enyaq RS iV в SUV дизайн се предлага от 63 300 евро в RS-ексклузивния Design Selection RS Lounge.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР