Skoda Auto започва да преработва своите повече от 4000 търговски

...
Skoda Auto започва да преработва своите повече от 4000 търговски
Коментари Харесай

Skoda с нов дизайн на автосалоните си

Skoda Auto стартира да преработва своите повече от 4000 търговски обекта по целия свят съгласно спецификациите на новата корпоративна еднаквост (CI) на марката. В момента се строят първите шоуруми с новия дизайн във Виетнам, а в Европа стартира редизайнът на автокъщите в Естония. Дизайнът на неотдавна открития шоурум в Кувейт също по този начин акцентира уговорката на Skoda Auto към холистично цифрово потребителско преживяване - марката също по този начин укрепва своята настояща тактика за интернационализация посредством това местонахождение.

Изложбените зали за транспортни средства, провеждани в новия CI, имат голям брой цифрови функционалности като видео стени, маси със сензорен екран и цифрови осведомителни щандове. Шоурумът в Кувейт също се смята за базов план за проектите на Skoda да разшири наличието си в Близкия изток.

Мартин Ян, член на борда на шефовете на Skoda Auto за продажби и маркетинг, изяснява: „ Нашата нова еднаквост на марката отразява нашето пътешестване към бъдещата подвижност и цифровизация, които нашите клиенти могат да изпитат в действителност. Ние сме в средата на внедряването на нашия най-значим CI редизайн за последните 30 години. Започнахме с нашите осведомителни и информационни материали и в този момент разширяваме редизайна към нашите автокъщи по целия свят. Те играят решаваща роля в свързването на клиентите с марката Skoda, тъй като там клиентите изпитват от първа ръка какво е това зад което Skoda стои. "

Първите, които изпробваха новия дизайн на марката на Skoda Auto в автокъща, бяха клиенти от Виетнам. Съвпадайки с навлизането на марката в пазара на страната от Югоизточна Азия на 23 септември тази година, бяха отворени местоположения в Ханой, Вин, Буон Ма Туот и Хо Ши Мин. Заедно с локалния сътрудник TC Group, Skoda Auto желае да разшири броя на комерсиалните обекти до 20 до 2025 година и до 30 до 2028 година

Чешкият производител на коли напредва и с стартирането на своя нов CI в автокъщите в Европа. Първата локация с новата визия ще бъде в естонската столица Талин. Следващите включват шоуруми в община Госелис покрай Шарлероа в Белгия, в Хамар в Норвегия, във Вроцлав в Полша и в чешката столица Прага. Паралелно с стартирането на новия дизайн на автокъщата, първият Skoda City Store отвори порти в Белград в търговски център Galerija Beograd през октомври.

City Store показва настоящи модели на Skoda и предлага опция за coworking, кафе в паузите и разходка из мърчандайзинг сбирката на Skoda Auto, включваща маркови облекла и дарове. Skoda Auto City Stores към този момент стартираха в София (България), Брюксел (Белгия), Валенсия (Испания) и Катания (Италия), като през идващите няколко години ще има още.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР