Сключиха брак в Красно село“, адреналинката облече рокля за 7

...
Сключиха брак в Красно село“, адреналинката облече рокля за 7
Коментари Харесай

Победителите в „Един за друг“: Явор и Виктория вдигат втора сватба през август

Сключиха брак в „ Красно село “, адреналинката облече рокля за 7 бона

Големите спечелили в сантименталното шоу „ Един за различен “ Виктория Кузманова и Явор Зайн си споделиха „ да “ след 10 години благополучен живот. „ Официално сме семейство. Пожелаваме си живот, изпълнен с усмивки, прелестни моменти и мощна обич. Нека бъдем здрави и все по този начин заобиколени от положителни и същински другари “, написа булката в обществените мрежи, където показа част от приказната гала, състояла се в „ Красно село “.

Сред специфичните посетители на тържеството са били звездният хореограф Атанас Месечков и брачната половинка му Кремена, написа Галерия. „ Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна наслада, смях и безчет красиви мемоари, впускайки се в това пътешестване дружно! “, разяснява танцьорът.

Макар в стеснен кръг, двойката не е пестила средства за събитието. Очарователната Виктория, позната като една от адреналинките от „ Господари на ефира “, е била с бутикова рокля, с дължина до земята, гол тил и надълбоко деколте. В горната си част тоалетът е украсен с едра дантела, мини перли, камъни и искра. По булото има ситни мъниста, очертаващи линията му, падаща малко под кръста. Този вид рокли са шлагер на пазара и се оферират сред 5 и 7 хиляди лв.. С усет към детайла се е отнесъл и някогашният треньор Явор, залагайки на тъмносин костюм, папийонка в цвят пепел от рози и кърпичка в същия колорит.

Оказва се, че Явор и Виктория ще вършат две женитба. Двамата единствено са подписали гражданския брак, а огромният ваучър се чака на 12 август , когато ще съберат всичките си другари и цялата рода.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР