Скиорът, който е едва 17-годишен се е забил в предпазна

...
Скиорът, който е едва 17-годишен се е забил в предпазна
Коментари Харесай

Трагедия От Последните Минути, Беше Толкова Млад! В Ужасяващ Инцидент Загина Обожаваният От Всички

Скиорът, който е едвам 17-годишен се е забил в защитна ограда на един от високоскоростните завой на канадското трасе. Това се е случило във вторник, като Бурхарт незабавно е бил откаран с хеликоптер в болничното заведение в Калгари. Трагичната вест беше доказана от уеб страницата на Международната федерация по ски (ФИС).

" С огромно огорчение оповестяваме, че Макс Бурхарт почина, откакто не се пребори с тежките си травми. Изказваме дълбоки и откровени съболезнования на неговото семейство и насърчаваме всички да поддържат семейството му в този тежък миг ", написа Alpine Canada.

Бурхарт беше считан за един от огромните гении на немските ски, като е част от ски клуба в Гармиш Партенкирхен, откъдето е и Феликс Нойройтер. Бурхарт се състезаваше главно в Германия, откакто от година беше част от академията Шугар Боул в в Калифорния, написа Дневник.

Състезанието от Северноамериканската купа се организира по същия скат, където през предходната седмица имаше стартове при дамите от Световната купа. На същото трасе падна и Линдзи Вон.

Това е втори драматичен случай в алпийските ски от началото на сезона. През ноември французинът Давид Поасон почина при рухване в курорта Накиска, готвейки се за първите стартове от скоростните дисциплини.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР