Skinny панталоните се раждат в края на 90-те години на

...
Skinny панталоните се раждат в края на 90-те години на
Коментари Харесай

Тесните панталони се завръщат, ето 10 модела, на които да заложите


Skinny панталоните се раждат в края на 90-те години на ХХ век и получават известност с помощта на рок звезди като Пийт Дохърти, като бързо стават наклонност измежду звездите. През 2010 година се носеха всеобщо, след това още веднъж замряха, само че ето, че през 2024 година тесните панталони постепенно, само че несъмнено излизат от неприятния си имидж и си проправят път даже на стилния подиум.

Тесните панталони, които следват тъкмо очертанията на крайници или в по-добрия случай са с права кройка, в този момент се оказват пролетни артикули от първа нужда с помощта на фешън къщи като Helmut Lang, Coperni и Blumarine и стилови икони като Дакота Джонсън и Алекса Чънг.


Модел на шоуто на Coperni Womenswear пролет/лято 2024 година

По време на пролетно-летните си ревюта марки като Coperni и Blumarine, които нормално залагат на мини, демонстрираха, че тесните панталони могат да бъдат съвременни и през днешния ден. Coperni да вземем за пример заложи на обикновен черен модел, комбиниран с розова блуза с извънредно дълги ръкави, кожено яке и съвременни джапанки с котешки токчета. Blumarine избра тесни кафяви панталони с протрити елементи и подобаващ топ, допълвайки тези детайли с ефектно коланче и обувки с изострен връх.

От тъмносини тесни дънки до кожени панталони и цветни стилове, тези 10 модела на тесните панталони ще бъдат доста съвременни тази пролет. Разгледайте ги в галерията ни.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР