Скептицизъм, безпокойство, прозрачност. И много разпространеното вярване, че вече не

...
Скептицизъм, безпокойство, прозрачност. И много разпространеното вярване, че вече не
Коментари Харесай

Футболистите на Рома не искат първенството да се подновява

Скептицизъм, безпокойствие, бистрота. И доста публикуваното поверие, че към този момент не играеш футбол. Не и този сезон. Футболистите на Рома в няколко изявленията, а и в общ чат между тях, наподобяват доста разтревожени от краткосрочните вероятности.

Към момента щепселът е изключен, операционната система на футбола е изключена и няма да бъде рестартирана. Старият способ – изключване и включване още веднъж – не е задоволителен в спорта, тъй като здравето на спортистите е застрашено, които не работят като компютър.

И по този начин в тези безкрайни дни играчите на „ римските вълци “ обменят отзиви за вируса, за страха и света. Те се поддържат взаимно, дават си препоръки един на различен. Срещат се към незнайното бъдеще. Но обстановката е такава, че да не подсигурява възобновяването на тяхната активност. Странно е възприятието, тъй като най-голямото предпочитание на футболиста е да желае да играе повече, тъй като „ в противоположен случай ще излезеш от мозъка си “, както показа Джъстин Клуйверт. Но сега играта е „ замразена “.

Така че, футболистите на Рома споделят, че е по-добре да се спре и да се изчака пандемията породена от ковид да утихне, възстановявайки всичко.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР