Скептичен съм, че тази лудост /Коид-19/, която се разгръща, ще

...
Скептичен съм, че тази лудост /Коид-19/, която се разгръща, ще
Коментари Харесай

Психиатър: Премиерът е лош лидер, казва едно, а прави друго. Правителството е перверзно

Скептичен съм, че тази полуда /Коид-19/, която се разпростира, ще остави дълготрайни провали. Това сподели по БТВ психиатърът Владимир Сотиров.
Възрастните и младежите няма да живеят с това. Има дребен презрян опит да се злоупотреби от властимащите, с връщане на маските. Противоречивите послания не са добри-едно ти споделям, друго ти демонстрирам. посланията на водачите доста олекват. Силата на посланието е толкоз по-голямо, колкото по-голямо е сходството сред думи и каузи. Лидер, който споделя едно, а прави друго, не е водач. Виждаме неприятно водачество при премиера.

Всичко е измама и корист с власт. Показва се кой е мощния, а на нас ни се демонстрира къде ни е мястото. Хората към нас се успокоиха, не живеят по метода, по който чакаха. Виждате, че те се държат умерено и естествено. Не просто ще отмине това, само че то към този момент отминава.

В момента има злоупотребяваща отзивчива среда. Има хора, които могат да се поддадат на този напън. Но и хора, които си носят тревога през цялото време. На тях малко им би трябвало и търсят защо да закачат своето безпокойствие. за тях, в случай че не е ковида, ще се тревожат за друго.

Имаше жестоко манипулативни послания. Искаха да ни ръководят посредством страха. В отговор на това се появи контратезата,-доста по-разумна. Вече имахме опция. И модел, в който може м да разположим обстоятелствата. За мен това бе добре, че се случи, с цел да преценим вярно. Истината постоянно е множествена, относителна. Истината на управлаващите, срещна отпор на рационално мислещите хора.

Нашето държавно управление се поддаде на страховете извън. И ние като дребни и подвластни членове, възпроизведохме тези страхове. Нашите държавно управление е перверзно, само че се прави на обикновено. Те избягаха от отговорност, като прекалиха с внушенията и посланията за апокалипсис. Затова в този момент никой не им има вяра. Властта внедрява боязън в хората и по този начин ги разболява. Стана всеобщо разболяване на хората, всеобща неуравновесеност. За мен това е голяма вреда, която бе нанесена върху хората като цяло. Нанесена бе вреда, която е непоправима върху част от пациентите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР