Скъпи Водолеи, пред вас се открива нов период, през който

...
Скъпи Водолеи, пред вас се открива нов период, през който
Коментари Харесай

Водолеи, хубави новини радват сърцето ви през юни

Скъпи Водолеи, пред вас се открива нов интервал, през който ще съумеете да се отървете от доста проблеми един път вечно и да поставите основите на по-добро бъдеще. Постоянството ви разрешава да напредвате постепенно, само че несъмнено към задачите си. Понякога поемате прекалено много работа и задания. Претоварвате се и надценявате силата си.

През юни сте доста покрай шанс в лотарията. Затворете очи и прегледайте числата в мозъка си. Ще го почувствате, ще видите светлината зад всяко число, което е вярното. Юпитер е зад вас, той ще ви направлява в решенията. Е, не прекалявайте. Достатъчно е един-два пъти да опитате. Ако ви е отредено, ще спечелите.



Вие се грижите за благополучието на околните си и умножавате самодейностите, ориентирани към внасяне на естетика в дома. Понякога ви е мъчно да се справите със суровия Сатурн, който ви връща на Земята по-често от всеки път. За благополучие, подтикнати от неоспоримата мощ на характера, вие управлявате сянката, без да бъдете погълнати от нея. Непредвидено безредие на картите в фамилията, нова смяна, нов житейски избор, пренасяне.

Слънцето в знака Близнаци ще ви стимулира да се концентрирайте върху обичаните занимания и да намерите способи да се отървете от това, което ви тежи.



Хубави вести (или събития) ще зарадват сърцето ви. Разчитайте на своя искра, с цел да привлечете вниманието на тези, на които държите или да накарате колегата си да изиска още веднъж да разпали пламъка посред ви. Заложете на корав и ефикасен метод, с цел да предадете вашите послания и да убедите хората към вас да имат вяра във вас и да ви следват. Любовта ще играе значима роля в живота ви в случай че сте свободни, ще приемате толкоз доста предизвикателства-предложения, че може да ви е мъчно да изберете.

Имате си положително въодушевление, хора, които имат вяра във вас и унищожителен сексапил, какво повече ви би трябвало?

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР