Скъпи Везни, през март ще бъдете водени от желание за

...
Скъпи Везни, през март ще бъдете водени от желание за
Коментари Харесай

Скъпи Везни, март ви носи силни емоции

Скъпи Везни, през март ще бъдете водени от предпочитание за позитивни промени. Ще се чувствате обнадеждени от предпролетно въодушевление и ще се извършите с оптимизъм.

Астрологичните аспекти предвещават месец на огромна ангажираност и междинни резултати в областта на професионалната активност. Фокусът ще бъде ориентиран към към този момент поетите задължения и договорености, които са били реализирани преди този момент, което значи най-хубавия вероятен сюжет, с цел да извършите това, което се чака от вас, качествено и професионално.

Ще има няколко по-кратки интервала от време, в които са вероятни позитивни отскоци, само че също и цикли, при които крайните диапазони ще бъдат под междинните. Цялата стартирана работа и авансово поетите отговорности би трябвало да се правят в сходство с тяхната отговорност. Планирайте отговорностите си по-добре, с цел да може да преодолеете компликациите, които могат да зародят. Въпреки компликациите, ще имате способността да гледате на всичко с оптимистично око.



Ще имате непредвидени разноски, свързани с дома и фамилията, тъй че управлявайте по-добре финансите си. Относно здравето: вероятни проблеми с кости и стави, спад в имунитета може да ви основат проблеми през март. Повишената раздразнителност ще изисква повече отмора и релакс.

Ще се разделите с някого без значение по какви аргументи, само че различен човек от вашата другарска среда ще ви потвърди, че ви цени повече, в сравнение с сте предполагали.



През март ще изпитвате мощни страсти, а сантиментални моменти няма да ви липсват. Приятна изненада в региона на прочувствените и сантиментални връзки може да пристигна от другарските кръгове или работната среда. Флиртът може да ви освежи, само че внимавайте, тъй като нещата няма да са такива, каквито наподобяват. Не влагайте страсти в истории, където се вижда, че няма бъдеще. Не мислете за неща, които не си костват.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР