Скъпи Стрелци, през март ще бъдете силно податливи на изкушения.

...
Скъпи Стрелци, през март ще бъдете силно податливи на изкушения.
Коментари Харесай

Стрелци, през март ще срещнете любовта

Скъпи Стрелци, през март ще бъдете мощно податливи на изкушения. Може би виновността е на пролетта… Като цяло идният месец е удобен за вас. Марс ви оказва помощ в изкуството да утвърждавате себе си, без да засенчвате близките. От 21 март Слънцето в Овен ви предизвиква да предприемете смели начинания. Финансите ви могат да се стабилизират през този интервал и можете да съумеете да балансирате разноските.

Първата седмица от месеца ще бъде цялостна с ентусиазъм. Мъдър другар или книга по положителна (мотивационна) логика на психиката ще ви дадат нови духовни импулси. Това е позитивен интервал, който ви приповдига психически и прочувствено и ви изпълва с убеденост. Вече могат да се отворят порти, които са били затворени до момента за вас. В търсене на повече независимост и самостоятелност в работата си, мнозина представители на знака биха желали да я сменят. Трябва да осъзнаете капацитета си и да извършите това, което е значимо за вас.

 жена

На 6 март Марс и Венера ще се реалокират във вашия 3-ти дом, което може да аргументи проблеми с вашите братя и сестри, съседи, съученици/състуденти. Никога не приемайте фамилията си за даденост, тъй като то значи целия свят за вас. Този месец е добре да държите приключенския си темперамент под надзор и да прекарате малко повече време вкъщи. Семейството ви има потребност от вас и вие би трябвало постоянно да сте до него. Възрастни роднини/родители ще се нуждаят от вашата грижа и внимание. В същото време не забравяйте за личното си благоденствие.

 жена

Нещата ще вървят добре сред вас и колегата ви, тъй като сте на една и съща страница. Поддържайте любовта, която имате един към различен, даже в неприятни моменти. Свободните Стрелци могат ненадейно да срещнат любовта. Отворете сърцето си за обич, само че не бързайте с нещата, с цел да не съжалявате по-късно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР