Скъпи Раци, през април ще е уместно да се пазите

...
Скъпи Раци, през април ще е уместно да се пазите
Коментари Харесай

Раци, април ви носи нови приятели и шеметно влюбване

Скъпи Раци, през април ще е подходящо да се пазите повече, защото Слънцето отслабва виталните сили. Този месец се пробвайте да избягвате обстановки, които могат да ви слагат в затруднено състояние. Трябва да си почивате повече вкъщи, да се отървете от безкрайната въртележка от отговорности. Ще имате чувство за осъзнаване на вашите лични ограничавания. Погрижете се за имунитета си, защото това е месец, в който може да сте по-уязвими към настинки.

Марс, транзитирайки през вашия знак, ви дава подтик на свежа сила и ви оказва помощ да се организирате по-добре. Сега той носи доста предприемачески дух, който също би трябвало да бъде прибавен, в случай че е допустимо. През този нов цикъл просперитетът ще бъде на ваша страна, само че бъдете деликатни. Не се отпускайте и не се предоверявайте на всеки.

 жена

Юпитер продължава да образува квадрат с вашия знак, заради което в този момент би трябвало да се пазите от всевъзможни пресиления и неразумни действия, тъй като нещата от време на време наподобяват по-розови, в сравнение с са. Но с рационални и добре премислени дейности ще можете да преминете през компликациите. Вашите ползи биха могли да се насочат към алтруистични и филантропични планове под въздействието на човек, непосредствен до вас.

Затъмнението на 20 април ще ви изправи пред промени, които не можете да спрете, а единствено да ги приемете и да продължите напред. Промените, стартирани в този момент, могат да се окажат потребни в дълготраен проект, както материално, по този начин и по различен метод.

 жена

Това ще бъде удобен месец за празненства, другарство, посещаване на културни събития. Очаква се да увеличите количеството на вашите познати и евентуално ще срещнете човек в обща компания, в който ще се влюбите. През този месец спокойният ви партньорски живот може да бъде нарушен от някой или нещо. Може да се свържете с някой, който ви харесва повече. Все отново внимавайте с този флирт, защото може да заплаши дълготрайната ви връзка. Необвързаните би трябвало да се съсредоточат повече върху компанията към себе си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР