Скъпи приятели, Благодаря, че гласувахте за една по-различна София и

...
Скъпи приятели, Благодаря, че гласувахте за една по-различна София и
Коментари Харесай

Васил Терзиев: В неделя всичко зависи от нас

Скъпи другари, Благодаря, че гласувахте за една по-различна София и избрахте друго бъдеще за града ни. Благодаря ви, че четири месеца бяхме дружно на терен - нещо, което не се случвало до момента в България. Аз не преставам борбата, с цел да бъда кмет на всички софиянци.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 755
Това написа в публично известие до медиите от страна на претендента за кмет на София от " - " (Спаси София), което публикуваме без редакторска интервенция:

" В дните преди изборния ден станахме очевидци на ново посягане върху изборния развой и опит да се срине напълно доверието в българските институции. Резултатът от дейното мероприятие на ДАНС и ЦИК е 20% недействителни бюлетини в цялата страната или 554 525 заглушени гласове. Към невалидните бюлетини прибавяме и фрапантните нарушавания в протоколите.

Само преди ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г застана зад кандидатурата на Ваня Григорова. А претендентът на “Синя София ” Вили Лилков сподели, че няма желания. С тези си дейности демократичните, про-западни евроатлантици поддържаха:

• Българска комунистическа партия
• Партия на българските комунисти
• Русофили за възобновление на Отечеството
• Левицата
• Атака
• Българска социалистическа партия за България
• Алтернативата на гражданите 

На всички е към този момент ясно, че обединени в общ фронт политическите сили на предишното ни водят в една единствена посока - обратно и надолу. Аз и екипът на Продължаваме Промяната- и няма да позволим нашият град да тъпче на едно и също място.

В неделя би трябвало да отстоим нашия цивилизационен избор, мястото си измежду европейските столици, пътя, по който вървим напред, а не обратно.

Нашият град ще бъде европейски, чист, организиран, зелен. Град, в който няма нито хора, нито квартали втора употреба. Вярвам, че сме единствено на една крачка досега, в който София ще бъде ръководена от хора, които същински я обичат.

Гласувай с номер 85 в неделя!

Молим за вашата поддръжка за претендентите ни за районни кметове и моята кандидатура за кмет на София.

Вярвам в капацитета на хората на София. Никой не е дребен човек, никой не е прекомерно нищожен, с цел да промени ориста си и страната си. Трябва единствено да се събудим и да събудим близките от апатията. Трябва единствено да повярваме, че от нас зависи всичко.

Излезте и гласувайте в неделя! ". 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР