Скъпи ми господин Трифонов, когато някой те покани на среща,

...
Скъпи ми господин Трифонов, когато някой те покани на среща,
Коментари Харесай

Общински съветник: Г-н Трифонов, ако вие с г-жа Нинова сте на различни брегове, гражданите сме във водата

" Скъпи ми господин Трифонов, когато някой те предложения на среща, на която да обсъдите по какъв начин може да се подсигурява честността на изборите, то е най-логично да му откажеш или да приемеш, само че за Вас очевидно е по-важно да се резервира статуквото и да трупате политически дивиденти като осмивате политическия си конкурент ", написа общински консултант от Българска социалистическа партия в Бургас.
Твърдите че за 11 години не е направено нищо, с цел да се подсигурява честността на изборите. А Вие смятате ли, че можете самичък да осигурите и да обучите хора за всичките 11 661 изборни секции, които са единствено на територията на България?
 Заради нападките към Нинова подсетиха на Слави Трифонов посещение на Борисов в шоуто му Заради нападките към Нинова подсетиха на Слави Трифонов посещение на Борисов в шоуто му
" Направо не мога да допускам по какъв начин господин Трифонов самичък влезе в клопката, в клопката на личната си нелепост! Българска социалистическа партия го предложения на диалози за че...
И не е ли редно макар разликите, с цел да се подсигурява честността на изборите, да проведете най-малко един диалог в тази тенденция?
Знаете ли господин Трифонов, че на 3.10.2020г. беше показана Политическа партия ИТН - Бургас и оттогава никой не ги е чувал! Нито една позиция, нито един сигнал! Не застанаха зад нито една идея!
Нищо на фона на здравна, финансова и управническа рецесия! И тези хора ще са смяната и тези хора ще би трябвало да подсигуряват честността на изборите?
Г-н Трифонов, в случай че вие с госпожа Нинова сте на разнообразни крайбрежия. Гражданите сме във водата, тъй като Вие огромните не може да се разберете! "
 Слави Трифонов атакува Нинова, съпостави я с анимационен воин Слави Трифонов атакува Нинова, съпостави я с анимационен воин
Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 20...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР