Скъпи дами, добре дошли на бала на кралиците. Нагласете разкошните

...
Скъпи дами, добре дошли на бала на кралиците. Нагласете разкошните
Коментари Харесай

Месецът, в който си родена, показва каква кралица си

Скъпи дами, добре пристигнали на бала на кралиците. Нагласете луксозните си корони и седнете на трона. Вече се чудите каква кралица сте? Ние имаме вълшебно огледало – разгледайте го. Сега огледалото ще ви разкрие каква кралица сте, според от това през кой месец сте родени.

Всяка жена е кралица и заслужава всичко, за което мечтае! Предлагаме ви да се развеселите и да разберете каква кралица сте съгласно месеца на вашето раждане.

Е, да започваме!

Януари

Ти си кралицата на търпението и издръжливостта.

Такива кралици са привикнали да посрещат превратностите на ориста с вдигната глава, нормално те освен не се оплакват на никого, само че и постоянно изслушват недоволствата на другите хора и дават положителни препоръки. Такава кралица може да издържи доста дълго време, само че в случай че търпението й свърши, внимавайте, тя е способна на всичко. Не прости измамите.

Февруари

Ти си кралицата, която постоянно реализира своето.

Такива кралици са упорити, самоуверени и горди. Това обаче не им пречи. Те в никакъв случай не се опасяват от компликациите, взимат бързо решения, естествени водачи са. Те имат добре развита вътрешен глас, която им оказва помощ да схващат хората чудесно. Те обожават децата.

Март

Ти си кралицата, която е същинска дама.

Такива дами имат мощна сензитивност, нежни са, уязвими и скромни. Те са упорити, само че наподобяват доста сладки. Те имат вродено възприятие за жанр. Тези кралици постоянно са привлечени от същински крале, които са подготвени да ги защитят и предпазят  от всички превратности на ориста.

Април

Ти си бунтовната кралица.

И това не значи, че тези кралици обичат да нарушават разпоредбите. Не, цялата работа е, че те имат свои лични правила. Смели, откровени и решителни, с невероятна женска прелест, те елементарно дефинират личните си правила, където и да отидат. Мъжете са хипнотизирани от пръв взор.

Май

Ти си кралица войник.

Изненадващо е, че тази сладка дама в действителност е същински войник по душа, сурова и обективна. Всички са сюрпризирани от нея. Тези кралици съчетават несъчетаемото – от една страна, те са родени домакини, а от друга, на тяхната увереност, храброст и мощ на волята могат единствено да завидят. Често те се уреждат доста добре в живота.

Юни

Ти си кралица – ясновидка.

Тези кралици са добре осведомени с хората, не обичат споровете, доста са благи. Те обаче имат една загадка – със своето шесто възприятие разгадават бъдещето, само че в младостта си рядко се доверяват на това шесто възприятие.

Юли

Ти си кралица покорителка на мъжките сърца.

Още от дребни те израстват като доста красиви момчиета … И щом зародят удобни условия, тяхната хубост разцъфва и радва всеки. Мъжете просто са луди по такива дами, само че тези дами не слагат външния тип преди всичко. В младостта си те постоянно се влюбват, изгарят, само че в последна сметка срещат мъжа на живота си.

Август

Ти си кралица на кралиците.

Тези кралици са водачи по природа, които знаят по какъв начин да водят хората. Обикновено реализират доста в живота, само че все пак домът и фамилията са най-важните за тях. В реалност са почтени и почтени хора, които другите постоянно обичат да употребяват.

Септември

Ти си кралица-вълшебница.

Тези кралици могат да имат разнообразни характери, само че имат едно общо нещо – с те извънредно доста държат на външния си тип и постоянно наподобяват отлично. А знаете ли, че тези кралици постоянно готвят вкусно?)

Октомври

Ти си кралица на чувствеността.

Тези кралици живеят с усеща, въпреки че външно може даже да наподобяват студени … Но вътре в нея бушуват лед и огън. Тези съдбовни дами са в положение да очароват всеки мъж единствено с един взор. В същото време те обичат да се вършат на сладки глупачета.

Ноември

Ти си кралицата на мъдреците.

Тези кралици в действителност знаят по какъв начин да обичат. Страстни, доста харизматични дами. Отлични психолози, те елементарно могат да разгадаят желанията на хората. Тези кралици в действителност знаят по какъв начин да чародействат, постоянно имат оракулски сънища.

Декември

Ти си кралицата на странстващите.

Дори тези кралици да живеят на едно място през целия си живот, те отново остават скитници. Външно те са примерни съпруги, те постоянно мечтаят да странства из света … И най-често фантазиите им се сбъдват. Имат лека и светла душа!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР