Скъпи Близнаци, през октомври в професионалния живот късметът ще бъде

...
Скъпи Близнаци, през октомври в професионалния живот късметът ще бъде
Коментари Харесай

Близнаци, през октомври късметът е на ваша страна!

Скъпи Близнаци, през октомври в професионалния живот шансът ще бъде на ваша страна и ще ви вдъхне нужната убеденост, с цел да постигнете сполучливи резултати.

От началото на месеца ще съумеете да разрешите проблеми, с помощта на изключителните си отзивчиви умения. Възползвайте се от благосклонността на планетите, с цел да разпространявате проектите си. Резултатите ще оправдаят напъните ви.



Вълната от сила, почести и положителни усеща продължава! Докато Марс ви тласка към деяние, вашият шеф Меркурий ви кани да размишлявате. С Меркурий в тригон с Плутон (07.10.) месецът стартира по динамичен и брилянтен метод. Това прави мисленето ви по-проницателно, по-концентрирано, дава разумен взор върху нещата, доста по-остроумни и ярки от нормално ще сте и отворени към опциите, които идват по пътя ви.

Винаги е най-добре да стъпвате леко, с цел да избегнете неверни стъпки. Би било по-добре да оставите нещата да се уредят от единствено себе си и да видите в каква посока ви тласкат събитията и изключително сърцето ви. Но в случай че би трябвало, самоуверено се изправете против проблемите, бъдете по-упорити, борете се за това, в което вярвате. Към края на месеца ще получите оферти, които ще ви оказват помощ да увеличите приходите си.

Ако сте необвързани, не бездействайте, защото планетите благоприятстват любовния ви живот и ви стимулират да намерите индивида, който търсите, изключително през втората половина на месеца. Може да е добър миг да погледнете по друг метод на човек от вашата обществена или професионална среда. Понякога това, което търсим, е тъкмо пред очите ни, само че би трябвало да минем през доста неща, до момента в който го осъзнаем.
 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР