Скандалното разкритие прави Никола Стоев, който беше кандидат за народен

...
Скандалното разкритие прави Никола Стоев, който беше кандидат за народен
Коментари Харесай

Скандално признание на кандидат от списъка на Слави Трифонов

Скандалното разобличаване прави Никола Стоев, който беше претендент за депутат от „ ИТН “ предходната година. Той бил предизвикан от самодейността на някогашния си партиен началник за осъществяване на референдум за президентска република, откакто към този момент самичък зачеркнал предходното допитване за мажоритарни избори, даже управлението на Има Такъв Народ наложило правила против избора на персони, съобщи 24rodopi.com.

„ За да преминем от парламентарна към президентска република, би трябвало да свикат Велико Народно заседание, не да пуснат референдум. И Слави нали се бие в гърдите с извършеният референдум за мажоритарен избор!? Защо тогава ме накараха по време на предизборната акция да подпиша заявление, че се отхвърлям от депутатски пост, в случай че ме изберат посредством преференции и тъкмо, малко и ясно ми бе казано – Ние не признаваме преференциите, тъй че въобще не си прави труда!?

Ама аз в никакъв случай не съм желал да ставам народен представител, бе, бях там, с цел да групирам гласове за партията, не ламтя за постове, удовлетворен съм от живота си и без да извършвам кражба от бедния народ... Но щеше да е жалко, в случай че ме бяха избрали и се откажа, какво щяха да кажат хората. Ние му даваме късмет, той не го желае и се отхвърля... Обикалях и се молех никой да не гласоподава за мен през цялата акция!!! “, разяснява някогашният претендент за народен представител от Има Такъв Народ Никола Стоев.

Бел.ред.
Единствено политическа партия Има Такъв Народ е обещавала да вкара мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР