Скандално известният дрифтър от Враца Румен Кръстев днес беше арестуван

...
Скандално известният дрифтър от Враца Румен Кръстев днес беше арестуван
Коментари Харесай

Закон и ред! Арестуваха дрифтъра Румен Кръстев за закани с убийство към Даниел Бузов, ще спи в районното на Враца/снимки/

Скандално известният дрифтър от Враца Румен Кръстев през днешния ден беше задържан поради отправени закани с ликвидиране към журналиста Даниел Бузов, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Преди минути арестуваното лице беше приведено с белезници в районното ръководство, където ще прекара идващите 24 часа.
По-рано денем Румен Кръстев насочи две закани с ликвидиране към Даниел Бузов. Поводът за тези негови крайни дейности са разкритията на организация BulNews, направени през последните седмици. Досега той се задоволяваше да популяризира фалшив вести за журналиста, само че през днешния ден към този момент мина границата на плювките във фейсбук.









Очевидно след днешния материал за тримата фенове на високите скорости и дрифта в градски условия, нервите на единият от тях не са издържали и се стигна до закани с ликвидиране. Веднага откакто бяха отправени, застрашеният Даниел Бузов е подал тъжба в полицията. Последва светкавична реакция от органите на реда и откакто лицето е било открито, то е било закарано в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Преди това криминалистите са направили и обиск вкъщи на Румен Кръстев, където е открит газов револвер.
Предстои тежкият престъпен случай да бъде докладван в прокуратурата с мнение за формиране на досъдебно произвеждане против Румен Кръстев.
През идващите дни ще бъде извършени още процесуално-следствени дейности.
Ироничното е, че през миналите няколко седмици точно Румен Кръстев пишеше в обществените медии, че келеметата са недосегаеми и никой нищо не може да им направи. Днес той и неговото свърталище схванаха по сложния метод, че бъркат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР