Скандалният топ готвач Шеф Петров често пъти попада в центъра

...
Скандалният топ готвач Шеф Петров често пъти попада в центъра
Коментари Харесай

Шеф Петров избухна: Умираме! Никой няма да ни помогне!

Скандалният топ готвач Шеф Петров неведнъж попада в центъра на кавги поради пиперливия си език.

В деня на печал – 14 април, когато цяла България скърбеше за шестимата починали в автобусната злополука на автомагистрала „ Тракия ", Борис Петров още веднъж сподели присъщия си манталитет. Той показа своето мнение за нещастието в персоналната си Фейсбук страница.

Публикуваме думите му без редакторска интервенция:

НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС съдебна експертиза ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….от всички!
ТРАУР — ЗЕМЯТА НИ НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПОКОЛЕНИЯ Е В ТРАУР!!!! ЗАЩОТО Я ИЗОСТАВИХМЕ….И НЯМА СИЛА В СВЕТА, КОЯТО ДА НИ ПОМОГНЕ!!!
Нито Супер-Автобуса е на мястото си, на кварталното двулентово шосе, давайки права на МАГИСТРАЛА???… нито тракториста ПОСТАВЕН за водач на този Супер-Автобус с отговорността на толкоз животи, …нито идиота с 25 годишната трошка…
И това няма да е краят, ПОВЯРВАЙТЕ… нито Господ, нито Орисниците ще ни оказват помощ!
Вие всички скъпи хора, които оставихте родината си, с цел да живеете по-добре, Готвачи, Лекари, Пилоти, Инженери, Техници Журналисти, Учители… някои с огромната неистина, че се учите и ще се върнете, с цел да помогнете, или че не ви се дава възможност….ВИЕ НОСИТЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ТОЗИ ТРАУР!! Много, ясно, че там ви дават опция, тъй като това е тактика за кражба на човешки потенциал… и ви закачат като ШАРАНИ…. А земята на ДЕДИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)? Ние сме най-големите Предатели на същността си!! НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС съдебна експертиза ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….
Подли нещастници се пробутват, на несъответстващи за тях места, …защото ви НЯМА!!
Кадровия, БРАК е на всички равнища!!!
Света се развива и всяко нещо, което е мощно в модерния свят и ние употребяваме, с този честен и човешки брак подложен на несъответното равнище, вместо в наша изгода е нашата НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА!!

И… МОЛЯ, ДА СПРЕМ ДА съдебна експертиза ПРАВИМ НА ВЪЖЕИГРАЧИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ… СЛЕПИ съдебномедицинска експертиза И С Пожарна охрана НЯКОЛКО ПРОТЕЗИ!!!

УМИРАМЕ! УБИВАМЕ ВНУЦИТЕ СИ… УНИЩОЖАВАМЕ СЕ…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР