Скандалният кмет на Плевен Георг Спартански и подкрепящите го маргинали

...
Скандалният кмет на Плевен Георг Спартански и подкрепящите го маргинали
Коментари Харесай

Скандал! Спартански и Демократична България манипулират вота в Плевен

Скандалният кмет на Плевен Георг Спартански и подкрепящите го маргинали от соросоидната коалиция „ Демократична България “ са манипулирали изборите в Плевен научихме от три самостоятелни източници.
Изплашен, че губи от ГЕРБ и Българска социалистическа партия, Спартански е прибягнал до машинация благодарение на своите хора в локалната изборна комисия.


Чрез трик в прорез с изборните правила, околните до проваления градоначалник са пробвали да дадат на коалиция „ Демократична България “ същия номер на бюлетината като на инициативния комитет, който издигна Спартански.

Причина за схемата е фактът, че Георг Спартански се употребява с благоволението на локалните роми. Припомняме, че през май тази година той персонално предложи на Общинския съвет в града да гласоподава специфични привилегии за ромите. Сега той и подкрепилата го „ Демократична България “ разчитат на етническия избор. И с цел да не ги объркат, желаят да създадат операцията, тъй че номерът в бюлетините да е еднакъв.

Подкрепата на ромите за Спартански е обезпечена по две линии:

1. Синът на цар Киро Ангел Рашков разкри, че през 1999г. кметът Зеленогорски и ръководителят на Общинския съвет Спартански в тандем са уговорили ромските босове за техните гласове, което е и осигурило успеха им на балотаж.

2. Политическата мощ, стояща зад кандидатурата на Спартански, „ Демократична България “ е в горещи връзки с Българския хелзинкски комитет (БХК). А БХК е донор на милиони за циганските фондации. Неслучайно видни фактори, свързани със Спартански и Демократична България, обществено поддържаха килъра Джок Полфрийман.

Според локални политици, Спартански е в потрес от очертаващата се тежка изборна загуба. „ Нищо не се случва. Бизнесът реве, почитателите на футбола също. Няма европроекти, най-големите квартали „ Сторгозия “ и „ Дружба “ са в обезверено положение, пътищата и инфраструктурата са под всякаква рецензия “, безапелационни са жителите на развития в миналото град.

Нещо повече – до момента в който София се чуди по какъв начин да си върне къпалнята „ Мария Луиза “, в Плевен продават за жълти стотинки градския басейн, с цел да присвоят след това парите през публични поръчки по добре позната в града скица.

Гражданите на Плевен са длъжни да знаят кой източва тяхната община, каква е ролята на един зам.-кмет и други ползи проблеми. В тази връзка сме подготвили серия от материали за разходването на локалния бюджет, за чистотата на Плевен, ръководството на общинските компании.

Ще огласим поръчките и лицата, свързани със санирането, метода на осъществяване, сметището и други действия. Защото данъкоплатците в Плевен заслужават истината.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР