Скандалният бивш ръководител от Формула 1 – Флавио Бриаторе отправи

...
Скандалният бивш ръководител от Формула 1 – Флавио Бриаторе отправи
Коментари Харесай

Бриаторе: Ако бях във Ферари, взимах Ферстапен със затворени очи

Скандалният някогашен началник от Формула 1 – Флавио Бриаторе насочи поредна офанзива към тима на Ферари, който към момента ближе рани след следващия си сезон без купа. Според италианеца „ черните кончета” е трябвало да се възползват от шанса да привлекат Макс Ферстапен, вместо да залагат на деец като Кими Райконен.

Бриаторе: Ферари сбърка с доверието към Райконен

През предишния месец Бриаторе още веднъж нападна финландеца, който смята за слабото звено в организацията на „ скудерията”. В същото време 20-годишният Ферстапен е считан за най-обещаващият млад гений, само че пък и Ред Бул го държи крепко с нов контракт до 2020 година.

„ Не знам какво ще направи Серджо Маркионе (президентът на Ферари – б.р.), той е изцяло непредсказуем”, проучва Бриаторе. „ С Райконен обаче няма по какъв начин да спечелиш купата при конструкторите. За нея са ти нужни двама положителни водачи, с каквито сега тимът не разполага.”

Фетел се застъпи за шефа си във Ферари

„ Със затворени очи взимах Макс Ферстапен. Той е единственият същински водач, който хората желаят да гледат – гладиатор, който незаслужено бива наказван във всяко състезание”, добави Бриаторе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР