Скандални детайли от срещата между депутати и европейския комисар за

...
Скандални детайли от срещата между депутати и европейския комисар за
Коментари Харесай

Човекът на Урсула поощрява Украйна да печели войната с атомни бомби! Нечовешко лицемерие на ППДБ и чиновник на Брюксел!

Скандални елементи от срещата сред депутати и европейския комисар за околната среда, океаните и рибарството Виргиниюс Синкявичюс разкри националният представител от " Възраждане " Стоян Таслаков.

Литовецът взе присъединяване в парламентарната комисия по европейски въпроси, като тематиката на диалога бе напредъкът на страната ни в зеления преход, замърсяването и екологията.

" В неговото ревю, той сподели че е обезпокоен поради съветските бомбандировки в Украйна, които замърсяват почвите и реките, вливащи се в Черно море. В тази връзка аз му зададох въпрос, дали Европейската комисия ще осъди като военопрестъпници украинците, в случай че употребяват снаряди с обеднен уран, получени от Англия.

Този въпрос го извади от равновесие и  стартира да крещи, че не го интересува какви бомби употребяват украинците, в случай че ще да са атомни, единствено Русия да бъде победена .  Те щели да поддържат Украйна до край, с всички сили, без значение какви оръжия се употребяват.

Много бързо не помни за замърсяването на околната среда, почви и реки ", описа Таслаков в обществената мрежа.

" За следващ път ние от " Възраждане " извадихме на показ лицемерието на Брюкселската администрация. В случая единствено с един въпрос, маската на еврокомисаря падна. Медиите присъстващи в залата останаха в шок, гледаха и мълчаха. Никъде нищо не се отрази. Нито дума. А Кирил Петков и неговата угодническа партия, дружно с Движение за права и свободи реагираха с бурни овации на истеричния отговор на литовеца ", добави депутатът на Костадин Костадинов.

Стоян Таслаков разяснява и пред ПИК TV абсурда с еврокомисаря Синкявичюс. Ето какво съобщи:





Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР