Скандалната раздяла между народната певица Ива Давидова и съпругът й

...
Скандалната раздяла между народната певица Ива Давидова и съпругът й
Коментари Харесай

Ето доказателство, че мъжът на Ива Давидова има извънбрачна връзка

Скандалната разлъка сред националната певица Ива Давидова и брачният партньор й Димо се оказа същинска бомба, а по всичко проличава, че двамата няма да съумеят да запазят положителния звук след развода. Малкото им момиченце не спира Димо да ръси обидни квалификации за към този момент някогашната си жена и майка на щерка му. 

В обществените мрежи той изкара певицата, че е алкохоличка и че се напикавала нощем до него. Той отхвърли плъзналата информация, че в Германия върти обич с жена на име Радостина и че това е повода да се откаже от фамилията си. Наш кореспондент се натъкна на абсурден запис от механа в България, който е като доказателство за извънбрачната му връзка, с която разруши фамилията си и урони престижа на брачната половинка си.

Въпросното клипче е направено в механа в България и на него ясно се вижда по какъв начин Димо е застанал до певицата и поздравява " най-голямата си обич - Радостина от Германия " и по всичко проличава, че е на видео връзка с въпросната жена, на която изпраща въздушни целувки. Клипчето намираме на профила на негов другар, който без срам го е пуснал обществено. 

Не можем да знаем кой от двамата и доколко споделя истината, само че е реалност, че хващаме Димо в първа неистина. Той изрично съобщи в пост във Facebook, че с въпросната Радостина са единствено бизнес сътрудници. Първо ви показахме скандални чатове на любовницата с жена му, а в този момент и това видео потвърждават тъкмо противоположното. Това ни кара да се съмняваме в истинността и на останалата част от описа му, защото фотоси в обществените мрежи си проличава, че Ива Давидова гледа повече от добре дребната им дъщеричка, която не познава към този момент татко си.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР