Скандалната двойка Мелиса (бившият културист от "Фермата" Тихомир Рангелов) и

...
Скандалната двойка Мелиса (бившият културист от "Фермата" Тихомир Рангелов) и
Коментари Харесай

На ръба на скандалното: Емили и Мелиса ще разхождат влюбени двойки по света

Скандалната двойка Мелиса (бившият културист от "Фермата " Тихомир Рангелов) и Емили стартират ново начинание. Транссексуалните ще се пробият в ефира, като стават водещи на телевизионно предаване за влюбени двойки. "Ще водим влюбени двойки на пътешествия по света и ще бъдем дружно на всички места - от заран до вечер ", гордо съобщи Мелиса.

През последните дни двете дами (ако можем по този начин да ги определим точно) бяха на сантиментален воаяж до Лондон, където явно са били признати от обществото. Когато се върнали на родна земя обаче, те още веднъж станали жертва на вербални нападки, от които Мелиса направи опит да ги отбрани.

Бившият Тихомир споделя, че не се опасява от недоброжелателите, само че дефинира държанието им като жестоко и първобитно. Той (тя) не крие, че с Емили получават значително закани в обществените мрежи за физическа разпра. Мелиса съзнателно не отстранява отрицателните мнения под фотосите си, с цел да покаже, че в България хора като него и половинката ѝ не са добре признати. И че даже сигурността им е противоречива.

Припомняме ви, че Емили и Мелиса отнесоха безчет рецензии с последното си скандално присъединяване в пърформънса на художника Михаил Вучков, който пресъздаде картини на Владимир Димитров - Майстора като замести лицата на христоматийните българки с тези на транс двойката.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР