Скандалите в ръководството на Левски предизвикаха разкол и в сдружението

...
Скандалите в ръководството на Левски предизвикаха разкол и в сдружението
Коментари Харесай

Напрежение сред феновете на Левски

Скандалите в управлението на Левски провокираха ерес и в сдружението " Левски на левскарите ", което беше основано, с цел да може един ден да държи акциите на клуба и да ръководи парите на почитателите. След конференцията, която фенската организация даде, на която беше нападнат притежателят на Левски Наско Сираков, започва всеобщо овакантяване на организацията.

Недоволни членове подеха гневна офанзива към ръководителя на " Левски на левскарите " Димитър Костадинов, който е брат на тартора на агитката Любомир Костадинов-Младежа, и бе водещ на упоменатата конференция.
 Ас на Левски получи повиквателна за националния на Панама
Ас на Левски получи повиквателна за националния на Панама

Селекционерът на Панама Томас Кристенсен разгласи група от 23 футболисти за идния мач против Коста Рика

На страницата на сдружението в обществените мрежи бяха изписани десетки мнения против позицията му против Сираков, а настрана доста негови членове оповестиха, че стопират да са част от него. От " Левски на левскарите " даже са изпратили известие на хората си, в което изясняват по какъв начин да се спре участието.

" Явно много членове са поискали да изоставен, щом те са пуснали това известие до тях. А по моя информация по едно време даже мейла им се е бъгнал от многото молби за овакантяване. Днес пък една фенска организация отиде на място в офиса им и се отписа демонстративно. Тези са характерен образец по какъв начин една концепция може да бъде опорочена, когато е изпълнявана от несъответствуващите хора. В случая - компроментирани интересчии, кланящи се на един водач и такива водещи се от своята предумишленост и персонални пристрастия... ", написа една от известните фенски страници " Синя приказка ", натрупала известност през последните две-три години с това, че постоянно е на страната на Наско Сираков и е в открит спор с Иво Ивков, НКП и Сдружение " Левски на левскарите ", написа " Мач Телеграф ".
 Ивелин Попов не тренира с Левски
Ивелин Попов не тренира с Левски

Получи отмора

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР