Скандалите в Къщата на ВИП Брадър“ не стихват. Енджи Касабие

...
Скандалите в Къщата на ВИП Брадър“ не стихват. Енджи Касабие
Коментари Харесай

Зрителите Се Видяха В Чудо! Това, Което Се Случва В Къщата На Вип Брадър Вече Мина Всякакви Граници!

Скандалите в Къщата на „ ВИП Брадър “ не стихват. Енджи Касабие се нахвърли на Мария, малко преди тя да напусне шоуто. Диетоложката скочи на пайнерката поради няколко ябълки. Блондинката помоли певицата на потегляне да си вземе ябълките от нощното шкафче, тъй като са почнали да миришат.

Мария не остана длъжна на Енджи и съобщи в прав текст, че е възмутена от нея. Пайнерката добави, че от два дни диетоложката събира багажа на другите и това е пренебрежение към тях.

Мария добави, че това е просташка история и сходно държание е неприемливо. Тя добави, че всички в Къщата са едно цяло, в случай че разделят една и съща баня.

Певицата съобщи, че откакто тя е събрала багажа си, Енджи Касабие е почнала да разгръща своя. Мария съобщи, че с отдръпването й диетоложката си е отдъхнала, виждайки че една мощна персона напуща формата.

Певицата добави, че напускането й е опция за Енджи Касабие да заеме нейното място.

Ливанката се опита да се извини. Но Мария не я изслуша и продължи да изяснява, че е безпределно разочарована от нея. Пайнерката добави, че от сутринта слуша съквартирантката си по какъв начин изяснява на Ваня, че това е нейната стая. И нито един път не е загатнала, че това е стаята на всички.

Мария напомни на ливанката, че й е отстъпила по-голямата част от нощното шкафче. Същата е била обстановката й в банята – Енджи Касабие окупирала по-голямата част от нея, а Мария държала движимостите си в несесер, написа Хот нюз.

Следва скандал сред началник Петров и Мегз. Той съобщи, че дизайнерката е луда и непрекъснато плете интриги. Когато готвачът намеси и майка й в абсурда, Мегз избухна. Дизайнерката заплаши, че ще подаде сигнал за космите и хлебарките в ресторанта му.

Джулиана Гани показа с готвача, че Мегз протяга ръка на майка си пред очевидци, добавя още изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР