Скандалите в кабинета на ГЕРБ-ПП, наречен иронично D&G на ротационните

...
Скандалите в кабинета на ГЕРБ-ПП, наречен иронично D&G на ротационните
Коментари Харесай

Скандалите започнаха: Борисов на нож с Кирил Петков – иска да пробута и Къдравата Сю в кабинета

Скандалите в кабинета на ГЕРБ-ПП, наименуван иронично D&G на ротационните министър председатели Николай Денков и Мария Габриел, започнаха.

Бойко Борисов към този момент е на нож с Кирил Петков, тъй като с изключение на контрактувания пост за калинката Габриел с измислената тапия, изискал министерство и за Даниел Митов, именуван в хунтата Къдравата Сю.

Реклама

Според източник на Narod.bg това бил методът на Бойко да тества Политическа партия до каква степен може да се пречупи в обединението, против която стартира намерено неодобрение от страна на редовите гербаджии.

След като срамната договорка стана обществено притежание, в обществените мрежи се отприщи съществено неодобрение от симпатизантите на ГЕРБ, че в името на някакви подмолни цели тарторът Бойко Борисов се е съгласил на „ брак “ тъкмо с хората, които го арестуваха. Дори се чули апели за овакантяване на шайката.

Именно с цел да запуши устата на недоволните Бойко настоял пред Киро да му даде най-малко още един министерски пост, на който да конфигурира Даниел Митов. Канадецът отказал, тъй като това било отвън контрактуваният единствен пост за Мара Габриел, приключи източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР