Скандалите с излишъка на руски шпиони и лотарийни билетчета навсякъде

...
Скандалите с излишъка на руски шпиони и лотарийни билетчета навсякъде
Коментари Харесай

Четири истории, които пораждат тревожни мисли за националната сигурност на България

Скандалите с остатъка на съветски шпиони и лотарийни билетчета на всички места в България и с дефицита на питейна вода в Перник и на други места имат нещо общо: всички те са признак на сериозен проблем със отбраната на националната ни сигурност. Проблем, който произлиза от желанието на частни субекти да пожертват националните ползи, с цел да наложат своите лични - било то стопански или партийни.

Изчезналата вода

Освен основна облага още от римско време, течащата питейна вода е и значим детайл на националната сигурност на всяка страна. Целият проблем с проблема " Перник " е, че дефицитът на вода в този град беше недогледан и даже съзнателно крит месеци наред, най-много от ръководещите страната и града. Опозицията и медиите също имат виновност, само че главната е на ръководещите, които би трябвало да имат визия за цялостната картина.

Криенето на драмата се случи заради две аргументи. Първо, партийните ползи на ръководещите партии диктуваха разкриването на казуса да стане след локалните избори през 2019. Второ, водата на Перник и на други градове се е употребила за частни цели от фабрики, ВЕЦ-ове и така нататък За държавните управления техните ползи явно са с приоритет пред ползите на жителите, които в следствие от тази политика в този момент би трябвало да стоят на воден режим.

Накратко: става дума за съществено сбъркана политика на национално равнище, а главните виновни лица са в държавното управление и парламентарното му болшинство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР