Скандалите помежду им е за разпределяна не власт, пари, постове,

...
Скандалите помежду им е за разпределяна не власт, пари, постове,
Коментари Харесай

Нинова взриви ефира: Сигнализирах Асен Василев. Играят си с хората вместо да им помагат

Скандалите посред им е за разпределяна не власт, пари, постове, до момента в който нашата е за кардинални неща. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.
„ Понеже се скараха по какъв начин да си разпределят постовете, почнаха свадите за корупция. Например нашият претендент е по-добър от вашият “, разяснява Нинова.
„ Нито една от задачите на сглобката, не се извършва. Техните цели бяха Шенген, Еврозоната, Планът за възобновяване, Съдебната промяна. Нито едно от огромните стремежи не се реализира “, сподели още лидерката на Българска социалистическа партия.
Тя разяснява и бюджета. „ В този бюджет съществува единствено счетоводство, няма никаква политика. Дават се повече пари за разнообразни сектори, само че качеството се намалява.
Виждате при образованието. Качеството не е на равнище. Ние сме „ за “ да даваш пари, само че да се усили качеството. Учебниците да се ревизират, да са по-разбираеми.
Също опазването на здравето. Тоест. пари против някаква качествена смяна “, разяснява още тя.
„ Част от предложенията на Асен Василев и държавното управление за бюджета, ще подкрепим, те са като нашите, да вземем за пример за минималната работна заплата “, съобщи Нинова.
Тя разяснява и облагите на банките. „ С апели няма да стане, би трябвало здрава ръка. Вчера алармирах Асен Василев за голям проблем.
Решихме преводите на заплати, стипендии да се изплащат по банка. Решението е от юли, в този момент сме декември, само че няма нито един човек в България, който да има такава сметка.
Министерството на финансите и банките си играят с хората. Всеки намира метод да се измъкне и вместо да се помогне на работещите хора, на обществено слабите, помпат банките. Има импортиран закон за обществените услуги, само че той стои на трупчета.
Важно е какъв е целта. На тях приоритет им е да си преразпределят страната “, съобщи Нинова.
Относно „ Лукойл “, тя счита, че въпросът е от една страна ГЕРБ и Движение за права и свободи, въпреки това ПП-ДБ, който се карат по какъв начин да си го разпределят. Тя напомни, че дерогацията е до септември 2024.
По отношение на предлагането за „ въздушен Шенген “, лидерката на Българска социалистическа партия разяснява: „ Подигравка, трохи, унизително за България, да не го одобряват никога “.
По думите ѝ от Европа би трябвало да схванат, че не сме второкласен хора. По никакъв метод не би трябвало да се поддават на това от държавното управление.
Тя разяснява и измененията в Конституцията, съгласно нея ще се основат по-големи проблеми, в сравнение с актуалните. „ Тези хора протягат ръка на основите на държавността, не просто да си играят на конституционалисти “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР