Скандалите около новата Мис България“ сякаш нямат край. Оказа се,

...
Скандалите около новата Мис България“ сякаш нямат край. Оказа се,
Коментари Харесай

Скандалната „Мис България“ крие фамилията си! Ето защо се срамува от нея:


Скандалите към новата „ Мис България “ като че ли нямат край. Оказа се, че противоречивата победителка в състезанието крие семейството си. Георгиева се в действителност е бащиното й име. А фамилното е Кочорапова.

Но освен името й било комплекс. Тамара едвам дочакала да навърши пълноправие, с цел да си изпълни деколтето със силикон, разкриват от обкръжението й.

Новата разкри, че е останала сирак още като дете. Баща й умрял. Отгледали я майка й и баба й, които се занимават с ръчно произвеждане творби от стъкло. Тамара приключила Италианския колеж. После Художествената академия с „ Дизайн на стъкло “.

Стандартът на живот на Тамара скочил в небесата, откакто се срещнала с гаджето си Стивън Роуз. 21- годишният млад мъж е наследник на един от шефовете на „ Дънди прешъс “. Майка му Катя Роуз е в стилния отрасъл, към който има упоритости и бъдещата й снаха Тамара.
Катя Роуз с бъдещата си снаха Тамара
Двете са извънредно близки. Катя доста обича Тамара и даже й е поверила един от стилните му бутици. Свекървата на пишман миската също има доста оценки за хубост в биографията си.

„ Мис България “ обаче не е единствената противоречива купа на Тамара Георгиева Кочорапова. Тя се похвали, че е печелила „ Мис София “ преди няколко месеца, само че уредниците на състезанието отхвърлиха това със известие до медиите.

Така или другояче, Тамара няма да се отхвърля от короната си на „ Мис България “ и е решена да я носи до идната година, колкото и да й тежи. Тя няма да ни показа и на нито един интернационален конкурс.

Жени Калканджиева пък я посъветва да акцентира доста на благотворителността, с цел да успее да се избави по някакъв метод. Но стилната шефка е безапелационна, че короната няма да направи щастлива носителката й.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР