Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристи

...
Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристи
Коментари Харесай

Скандал: Ресторантьор блъска и псува руска туристка в Несебър заради...

Скандален клип с надменно и обидно отношение към съветски туристи обикаля обществените мрежи. Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за прилагане на тоалетна.

Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър.

Руската туристка се е прибрала в родината си и споделя в обществените мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта.

Ние не сме задължени да обслужваме непознати клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения хигиеничен възел, да употребяват сапун, вода и кърпи за ръце.

Това за нашите клиенти е гратис и те употребяват тази услуга, само че тези туристи, които са хиляди в града, обикновено би било да си заплатят за услугата, изяснява Борислав Борисов, шеф на ресторанта, представен от БТВ.



По думите му от улицата всеки ден могат влязат най-малко 100 индивида.

Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата, показва още притежателят на ресторанта.

А Недялка Младенова, чиновник на тоалетната, твърди, че е блъскана до стената.

Екскурзоводи описват, че работят добре със заведението.

Ами, да, назовава ги с думи, които не са доста приятни, само че какво да създадем, най-малко не са ги били! Някой път си заслужават багра, почтено Ви споделям, в действителност, отбелязва екскурзовод.

От Комисията за отбрана на потребителите разясниха, че нямат формален сигнал, с цел да създадат инспекция, а по закон тоалетната е безвъзмездна за клиентите на заведението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР