Скандалът в Ботев Пловдив с голмайстора на тима от есента

...
Скандалът в Ботев Пловдив с голмайстора на тима от есента
Коментари Харесай

Скандалът в Ботев се разраства: Бароан на трупчета, отказал ...

Скандалът в Ботев Пловдив с голмайстора на отбора от есента Антоан Бароан се разраства. 22-годишният нападател не бе опрощение и бе заставен да се готви с втория състав. На този стадий наподобява, че той няма да пътува със съотборниците си за лагера в Дубай. Няма да играе и в днешната контрола против Гигант (Съединение), която стартира в 16 часа в Коматево и е със свободен вход за почитателите.

Бароан бе умишлен от шефовете, тъй като е отказал да бъде трансфериран за много добра сума. Египетски клуб е отправил доста преференциално предложение и босът на “канарчетата " Антон Зингаревич е споделил “да ". Таранът се опълчил на шефа си и декларирал, че няма да извърши желанието му и да подпише с египтяните.

Бароан не желал и дума да става за прекосяване в тим от арабската страна. Към него имаше интерес и от Торпедо (Москва), само че Антоан не е податлив да отиде и при руснаците. Затова и на този стадий остава “във фризера ".

Много евентуално е в групата на новия треньор Бруно Балтазар за Дубай до попадне Абдулайе Траоре. 19-годишният нападател от Кот д’Ивоар вкара 6 гола в 6 мача за втория тим на Ботев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР