Скандалът, свързан с незаконните действия на Главния прокурор на България,

...
Скандалът, свързан с незаконните действия на Главния прокурор на България,
Коментари Харесай

Малофеев: Цацаров и Захариева работят против Борисов и Радев

”Скандалът, обвързван с противозаконните дейности на Главния прокурор на България, свидетелства за ерес в ръководещия хайлайф на страната. Докато президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов градят връзките с Москва, външният министър и основният прокурор разрушават тези връзки с провокативни изявления и нелегално гонене на българските русофили. ”
Този коментар на Константин Малофеев, на който тази седмица бе неразрешено за 10 години да влиза в България, бе публикуван през днешния ден от ТАСС. Всъщност това е част от позицията му отпреди два дни, само че оповестена на друга платформа.

Председателят на Съвета на шефовете на групата компании " Царьград " повтаря известната си теза, че задачата на дейностите на Цацаров била " да вбие чеп сред братските православни съветски и български нации ".

Наричан от медиите в Русия " православен олигарх " поради финансирането на великоруски дела през стратегии за поддръжка на православието в чужбина, той изяснява още, че " разколът показва, че и министърът, и основният прокурор са директни сътрудници на западните спецслужби ".

Но по думите му " в Москва виждаме всичко това и отделяме създателите на провокациите от русофилското мнозинство българи, приет водач на които се явява Николай Малинов "

Решението на България по никакъв метод няма да се отрази на проектите на Малофеев, споделят от " Царьград ", тъй като той така и така е в листата със глобени от Европейски Съюз лица, на които е неразрешено да влизат на територията на съюза.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР