Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки се разгаря все по-ожесточено в „Като

...
Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки се разгаря все по-ожесточено в „Като
Коментари Харесай

Близък на Халваджиян му заби ножа до дръжката след скандала ...

Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки се разгаря все по-ожесточено в „ Като две капки вода “. Юлиан Вергов, който е част от журито, поддържа отрицателната позиция на феновете към държанието на Фънки по време на последния лайф.

Въпреки че са другари и дружно правят оценка представянето на участниците, Вергов намерено сподели, че не утвърждава отношението на музиканта към фолк артиста Азис.

В обществения си профил, където е извънредно деен, Вергов дава отговор на всеки коментар от собствен почитател, множеството от които хейтват Фънки, пишат от show.bg.

„ Фънки с неговото поведение става все по-противен. Според мен и всички правила, журито е да прави оценка приликите и играта на участниците, а не да показва желания, не да демонстрира персонални усети към избран вид музика. Съгласна съм да има смешки и закачки, само че някои неща идват допълнително. Некa се вземат под внимание от продуцента мненията на всички по отношение на държанието на Фънки “, гласи отзивът на една от фенките на Вергов.

По думите й Димитър Ковачев би трябвало да бъде отстранен от журито, или най-малкото да му се направи забележка.

Вергов се съгласи с нея, само че акцентира, че той няма думата: „ Разбирам, само че аз не съм продуцент “.

Припомняме, че в понеделник по време на имитацията на Рафи, който влезе в облика на Азис, Фънки най-демонстративно стана и излезе от залата. Той искаше да покаже отрицателното си отношение към жанра и по-специално към парчето „ Сен Тропе “.

„ Това искрено расистко отношение на Фънки към облика ми, в тази ситуация подправен от Рафи, е непоносимо и пошло. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкоз отвратен, че не да може да го гледа. Адски е жалко и неприятно за един актьор, който толкоз се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно! “, изригна Азис.

Малко по-късно Веров се изрече ласкаво за интерпретацията на Рафи, който имитираше Азис и не пропусна да подчертае, че почита старанието на всеки участник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР