Скандалът с бившия зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов продължава

...
Скандалът с бившия зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов продължава
Коментари Харесай

Бита ли е щерката на Николина Чакърдъкова?

Скандалът с някогашния шурей на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов продължава да се вихри с цялостна мощ. Наскоро с първи думи за него излезе и някогашната му жена Мария Чакърдъкова. 

След побоя и случая, разиграли се в гърменското село Балдево, Бакалов се оказа в центъра на вниманието, а принудена от събитията, с непредвиден коментар се включи и щерката на именитата ни фолклорна певица, с цел да обясни до дъно обстановката, най-малко що се отнася до персоналните си връзки с него.

Вероятно след серия от трудове, че евентуално е посягал и на нея, до момента в който са били семейство, Мария Чакърдъкова признава пред столичен всекидневник, че някогашният ѝ мъж, който бе задържан поради тежкия престъпен случай, при който наръга трима души с нож, в никакъв случай не ѝ е посягал.

По думите на Мария Чакърдъкова в този момент органите на реда би трябвало да подхващат нужните ограничения, а тя, както и фамилията ѝ, остро осъждат сходни действия.



Припомняме, че Мария и Симеон подвигнаха женитба преди 5 години и имат две деца - момче и момиче. Към днешна дата двамата към този момент са разграничени и децата не могат да виждат татко си, защото е арестуван под стража за непрекъснато в ареста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР