Скандалът около Бритни Спиърс и делото за попечителството, което контролира

...
Скандалът около Бритни Спиърс и делото за попечителството, което контролира
Коментари Харесай

Живот в златна клетка! Бритни проговори за първи път, разкри ужасяващи неща в съда

Скандалът към Бритни Спиърс и делото за попечителството, което управлява живота и финансите от 13 години, се задълбочава. Поп звездата се изрече в съда персонално този път, с цел да отбрани позицията си и сама да опише за ужасяващите обсотятелства, в които е сложена да живее и не може да взема сама никакви решения.

Припомняме, че певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис татко ѝ да не бъде назначен още веднъж за неин настойник, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра ѝ Джоди Монтгомъри. Това е първата изява в правосъдна зала на 39-годишната изпълнителка от повече от две години. В сряда Бритни се включи онлайн и думите, които изрече раздрусаха обществените мрежи, а и освен. " Баща ми се любува на 100 % на контрола, който упражнява върху мен ", споделя звездата, която сподяле десетки шокиращи обстоятелства. Именно през 2019 година, Бритни влезе в психиатрична клиника, не по нейно предпочитание, тъй като проучвания били посочили, че се налагало къса рехабилитация. 

Виж още:

Спиърс съобщи, че се усеща като пандизчия, а човешките ѝ права са мощно лимитирани сега. Поп звездата съобщи, че не ѝ е разрешено да взима никакви решения за своя живот, включително не може да се омъжи за приятеля си, само че не може и да роди дете. Скандалното е, че самата Бритни описа пред съдията, че има сложена противозачатъчна серпантина, която желае по лична воля да махне при доктор, само че ѝ е неразрешено да направи това и не може да роди правоприемник на половинката си.

През 2019 година стана ясно, че певицата ще се върне за поредност от концерти в Лас Вегас, само че малко по-късно бяха анулирани, като тогава Бритни съобщи, че има потребност да обърне внимание на фамилията си. Припомняме, че в оня миг бащата на Спиърс бе признат в болница, с цел да му бъде осъществена сериозна интервенция. Именно в този интервал тя е била принуждавана да приема медикамент с литий, с който се лекува биполярно разстройство. От него певицата се чувствала като упоена и даже не можела да приказва с най-близките си хора.

Виж още:

" Не съм тук, с цел да бъда нечий плебей! Последният път, в който приказвах пред вас останах неразбрана. Надявам се, че в този момент ще чуете думите ми и ще разберете, че попечителството ми нанася повече вреди, отколото изгоди ", моли певицата към правосъдните управляващи. Тя добавя, че всичко е наред, когато изкарва милиони долари, заплаща заплати на десетки хора, само че когато желае да си почине или да направи нещо друго, то е било отказвано.

Изказването на поп певицата стана едно от най-споделяните неща в " Туитър " и за следващ път и придвижването #FreeBritney набра скорост. Поради тази причина съдийката спря общественото чуване на звездата и още веднъж направи съвещанието по делото закрито. Междувременно почитатели на Бритни Спиърс стачкуваха пред правосъдната зала в Лос Анджелис, както и в няколко американски града.

Десетки звезди се изрекоха в поддръжка на Бритни, измежду които Марая Кери и Джъстин Тимбърлейк. Бившият на певицата съобщи в " Туитър ", че след всичко, което персонално Спиърс е декларирала, всички би трябвало да застанат за нея и да я поддържат този път. " Тук няма значение предишното ни, какъв брой от дълго време е било, какво се е случило - положително или неприятно - значимото е напълно друго. Нито една жена не може да бъде лимитира, в случай че желае да зима решение, обвързвано със личното ѝ тяло ", сподяля Тимбърлейк за Бритни.

Джейми Спиърс беше избран за настойник на певицата през 2008 година поради проблемите на щерка си с психологичното ѝ здраве. Той ръководи напълно нейните финанси, които възлизат на към 80 млн. $, както и кариерата на Бритни.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР