Скандалът, който избухна вчера заради мача Черно море - ЦСКА-София

...
Скандалът, който избухна вчера заради мача Черно море - ЦСКА-София
Коментари Харесай

Скандалът заради Черно море - ЦСКА-София се разраства, излязоха нови важни подробности

Скандалът, който избухна през вчерашния ден поради мача Черно море - ЦСКА-София (1:3), става все по-голям. Sportal.bg научи нови детайлности от неприятния случай, след който моряците се разделиха с Георги Илиев, Петър Витанов, Георги Китанов, Виктор Генев и Пламен Димов, а младият Иван Дюлгеров е с последно предизвестие.

Оказа се, че футболистите на варненци са били на не един, а на два полиграфа. Първият е бил иницииран от управлението на Черно море и е извършен преди седмица от професионални психолози на Министерство на вътрешните работи. Той не е бил изискан от въпросните състезатели и заради тази причина те са освободени от клуба. Останалите моряци са минали сполучливо полиграфа.

От своя страна провалилите се играчи сами са отишли на втори детектор на лъжата, който е извършен на 24 май 2019 година в София от компанията Детект БГ ЕООД. Не е ясно кой е предложил тази компания на състезателите, само че резултатите са разнообразни спрямо тези от първия полиграф.

Именно вторите резултати бяха изпратени на Sportal.bg от шестимата състезатели на Черно море.

Нашата медия опита да се свърже с хората от Детект БГ. Първоначално те ни дадоха обещание, че ще приказват с нас след един час. Разговорът ни се организира към обяд. След два часа още веднъж потърсихме компанията за коментар, само че от Детект БГ стопираха да дават отговор на телефонните ни позвънявания, макар обещанието, което ни бяха дали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР