Скандал за пари е развалил 20-годишното приятелство на Поли Генова

...
Скандал за пари е развалил 20-годишното приятелство на Поли Генова
Коментари Харесай

СКАНДАЛ ЗА ПАРИ развали приятелство на Поли Генова с жената, която я създаде като певица

Скандал за пари е развалил 20-годишното другарство на Поли Генова с основателката на детската вокална група „ Бон-бон “ Рози Караславова, която до неотдавна й беше и продуцент.

Благодарение на известната педагожка Поли реализира най-големите си триумфи на сцената – първото място в „ Музикална академия “ и положителното показване на „ Евровизия “. Напоследък обаче те имали съществени разминавания във финансово и креативно отношение.

Караславова подлагала на критика Поли, че лежи на остаряла популярност и не записва нови песни. Изпълнителката я контрирала, че основаването на части, снимането на клипове и правенето на албуми е ненужно хабене на пари. Инвестициите не си заслужавали, тъй като не носели възвръщаемост, писа „ Галерия “.

Генова считала, че е по-добре да се прехранва посредством участия в реалити формати, които носят освен повече пари, само че по-голяма известност и наличие в медиите. Постепенно Поли осъзнала, че няма потребност от Караславова и е безсмислено да дели с нея хонорарите си.

Раздялата е изненадваща, тъй като двете бяха извънредно близки, а и Генова в никакъв случай не е крила, че дължи сполучливата си кариера на Рози.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР