Скандал тресе Помощното училище в Благоевград, учителка наби дете със

...
Скандал тресе Помощното училище в Благоевград, учителка наби дете със
Коментари Харесай

Брутален акт в Благоевград! Разярена учителка публично се изгаври с 11-годишно сираче, със специални потребности

Скандал тресе Помощното учебно заведение в Благоевград, учителка наби дете със специфични потребности пред очите на съучениците му, написа struma.com. Драстичната демонстрация на експанзия от страна на учителката раздруса околните на 11-годишното дете.
Госпожа Лиляна Станоева обвинила Кирчо Г., че нарушава дисциплината в час и му забила два звучни шамара, след което го задърпала унизително пред останалите деца, описаха очевидци на бруталния акт.

Училището е държавна институция, води се център за просветителна интеграция и се посещава от деца със специфични потребности, което допуска и особено отношение към децата в него.. След като Кирчо се прибрал с плач вкъщи си родителите му алармирали институциите, най-много отдела за протекция на децата, защото Кирчо е дете в приемно семейство.

Днес се е провел координационен съвет, на който казусът е прегледан. Директорката е призована за пояснения както и учителката Станоева. Сезиран е и районния инспекторат, само че още веднъж със забавяне, два дни след случката.

Директорът на РУО Ив. Златанов отхвърли коментар, защото към момента не се е срещнал с отчета. Очаквайте детайлности в Struma.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР