Скандал тресе футболната общност в Благоевград от вчера. ОФК Пирин

...
Скандал тресе футболната общност в Благоевград от вчера. ОФК Пирин
Коментари Харесай

Скандал разтърси футболната общност в Благоевград! Пирин пропуснал около 800 000 евро заради неподновен договор с Марсел Бибишков


Скандал тресе футболната общественост в Благоевград от през вчерашния ден. ОФК " Пирин " пропуснал опцията да получи голяма трансферна сума,след като Ювентус хареса наш млад футболист, това стана ясно през вчерашния ден от изказване на бащата на Марсел Бибишков. В Благоевград, управлението на Пирин не видял качествата на младежа и не възобновил контракта му, с което си натресоха гнева на цялата футболна общност в регионалния център. Вчера някогашният футболист, бащата на 16г. Марсел, Крум Бибишков, взриви вълна от неодобрение измежду почитателите на тима с изказването си в ефира на БТВ. Ето какво сподели Бибишков -старши:

" Наистина съм доста горделив. Пожелавам му най-много да е здрав и да реализира най-големите триумфи. Намира се в топ тим, благополучен съм. Имаше и други предложения за него, само че когато разбрахме за Ювентус… От клуба се свързаха с мен и Иван Чворович, с който работим дружно. Двамата сме " отговорни " този трансфер да се реализира, само че " виновността " най-много е на моя наследник, който има огромен гений “, сподели пред bTV някогашният състезател на Левски, Берое, Пирин, Байерн (Мюнхен) и Литекс.

„ От Ювентус се свързаха с нас в средата на март, още тогава от клуба оповестиха, че той ще бъде футболист на тима за юноши до 17 години. След това всичко беше условност. Марсел го одобри доста добре, това е обикновено за дете, което обича футбола. Мечтата на всеки един футболист, е да играе в подобен тим “, показа Крум Бибишков.

„ Той няма контракт с Пирин и напуща. Искам да уточня, че с цел да подпише договор, някой би трябвало да му предложи подобен. Той си потегля с високо вдигната глава и не е отговорен за това, което се случва в клуба. В последните дни се написа за футболисти, които си потеглят през задния вход, само че това не е по този начин. Марсел чакаше да му предложат първи професионален контракт, само че индивидът, който се занимава с тези неща, не е наясно или не знае какво тъкмо прави в Пирин “, акцентира той. По информация на bTV „ бианконерите “ са били подготвени да платят на благоевградчани най-малко 800 000 евро.

„ В Ювентус оцениха гения на Марсел, само че в Пирин не съумяха. Има много надарени деца в академията. След случая с Марсел от клуба започнаха да насочат оферти за контракти на другите юноши. Винаги в последния миг мислим за нашите юноши. Аз съм израснал в този клуб и ме боли от това, че сега той се ръководи от един човек, на който не му е там мястото. Срамно е да му споделям името, само че приказвам за Атанас Дафинов. Искам да го попитам след 2-3 месеца той през коя врата ще излезе? ", продължи Бибишков-старши.

„ От това, което виждам, бъдещето на Пирин е под въпрос. Проблемът идва оттова, че кметът на Благоевград отпусна някакви общински пари, само че е назначил човек, който не знае по какъв начин те се ръководят. Трябва да се подхващат някакви ограничения, тъй като той ще си тръгне, само че Пирин остава. Ще бъде доста тежко за града и почитателите “, приключи Крум Бибишков.

След това изказване Благоевград настръхна, почитателите видяха пропусната опция за избавление на тима. Започнаха мнения във Facebook, които разрушават на пух и прахуляк управлението и най-много шефа Атанас Дафинов, за чиято незабавна оставка упорстват почитателите. Очаквайте детайлности.

Г. Георгиев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР