Скандал, свързан с името на актрисата Мария Бакалова, разбуни духовете

...
Скандал, свързан с името на актрисата Мария Бакалова, разбуни духовете
Коментари Харесай

Бранят Мария Бакалова след скандала с учителя й в НАТФИЗ

Скандал, обвързван с името на актрисата Мария Бакалова, разбуни духовете в обществените мрежи. Поводът са изявление пред разнообразни медии на учителя на първата българка с номинация за „ Златен глобус “ - режисьорът Иван Добчев.

Особено отвращение провокираха думите му пред „ Площад Славекйов “: "Не е неопитна, в противен случай, с тези неща доста бързо се натрупа опит. " и "Да се слагаш - на мъже или на публиката ". Поради това редица почитатели и известни лица от родния шоубизнес скочиха против Добчев, в чийто клас в НАТФИЗ е приключила бургазлийката през 2019 година Сред тях са певицата Йоко Захариев, пиар специалистът Ива Екимова и екстравагантния актьор Иво Димчев.

„ Два пъти съм отказвал на Добчев оферти за основни функции в негови спектакли. Първият път в Народния спектакъл даже отидох на две подготовки. И двата пъти щях да се задуша от безусловно нефункционалното интелектуално самозадоволяване на режисьора, което отнемаше 90 % от подготовката. И не можех да проумея по какъв начин някакви супер яки и опитни артисти търпяха това напънато егоцентрично безсмислие. Вторият път беше за Достоевски в Сфумато. Аз обожавам Достоевски и нямаше по какъв начин да си причиня това. Престъпление е да губиш времето на актьорите с комплексите си и изцяло криворазбрана концепция за "водене " и след това да ги гледаме благите по какъв начин "сами се избавят " по министър председателите. Някои от тях, обаче в действителност съумяват да се спасят. Мария е съвършения образец! Обожавам това, което и се случва! “, написа изпълнителят на „ Баница “ във Facebook.

Междувременно звездата от „ Борат 2 “ продължава да се разписва с триумфи. В сряда вечер тя бе посетител в световноизнестното предаване „ Шоуто на Елън Дедженеръс “. „ Елън, ти си легенда! За мен в действителност беше сбъдната фантазия да се срещна онлайн с теб. Добре де, в Zoom. Ти си един от най-големите ми идоли! Гледам предаването ти още от тийнейджърските си години. Благодаря, че ме посрещна, беше вдъхновяващо да си приказвам с теб “, написа чаровната русокоска след гостуването си при Елън.

Припомняме, че откакто завоюва номинация за „ Златен глобус “, влезе в листата с главните любимци и на Гилдията на актьорите в Съединени американски щати, Изборът на критиците и така нататък, бургазлийката победи и със „ Сателит “. Носителите на оценките бяха оповестени единствено преди дни, а Бакалова е победителка в категорията за актриси в основни функции в мюзикъл или комедия. „ Сателит “ е една от дребното награди – дружно с Глобусите, които третират присъединяване на 24-годишната българка в „ Борат 2 “ като основна роля. За Оскарите най-вероятно родната звезда ще се бори измежду актрисите в поддържащи функции.

Източник: Монитор
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР