Скандал се вихри у нас около шефката на ДКК Ваня

...
Скандал се вихри у нас около шефката на ДКК Ваня
Коментари Харесай

Защо мълчи Министерство на икономиката, че Везиева е на военно изложение в Египет?

Скандал се вихри у нас към шефката на ДКК Ваня Караганева, а министърът на стопанската система Даниела Везиева я няма. Тя не се появява обществено пред медиите да дава отговор на въпроси, а изрича тезите си в изявленията по телефона.  Къде е министърът на стопанската система?

Оказва се, че Везиева е на посещаване в Египет на Военното ревю EDEX 2021, само че за какво никой не уведоми българските медии? Може би е там за извънреден  договор?

Според информацията на египетските управляващи тя е била на среща с министъра на военното произвеждане Мохамед Ахмед Морси. Двамата с Везиева са обсъждали реализирането на съдействието в другите браншове на военната промишленост.  

На срещата, извършена по време на Международното ревю за въоръжение EDEX 2021 е участвал и българският дипломат в Кайро Деян Катрачев.

Пред тях  Морси декларира, че Египет е обещаващ пазар за привличане на артикули на международни компании от военното произвеждане, които по-късно да се изнасят в страни от района на африканския континент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР