Скандал с Михаела Маринова! Преди седмици Михаела Маринова направи нещо нетипично

...
Скандал с Михаела Маринова!
Преди седмици Михаела Маринова направи нещо нетипично
Коментари Харесай

Скандал с Михаела Маринова! Брутален развой след връзка с женен мъж

Скандал с Михаела Маринова!

Преди седмици Михаела Маринова направи нещо нетипично за нея. Певицата се осмели да признае в ефир, че е разкрила същинската си обич, само че това не й носи благополучие. Защото тази обич се оказала невъзможна. Да, Мишето не посочи детайлности, само че не беше и нужно.

Коя обич е невъзможна, с изключение на неразрешената?! Забранена, тъй като мъжът, който обича, се оказал фамилен, че и с деца. На всичко от горната страна с 15 години по-голям от нея. Тъжно, само че Маринова е била чудесно осведомена с това през цялото време на аферата си с него. И ето, че краят на тази спекулация към този момент настъпи. Това разкриха близки до певицата източници, признавайки, че Михаела е унищожена.

Оказа се, че дни след изказването й в ефир, въпросният “рицар ” се е изплашил и даже буен, че Мишето вади на показ толкоз персонални неща. Той постоянно е бил явен с нея и неведнъж й казвал, че няма да остави жена си и да се разведе.

Като всяка влюбена жена обаче, Михаела таяла дребна вяра, че в последна сметка щом той я обича, с времето ще се преборят за тази обич и ще се съберат. Уви – господинът я натирил по противен метод, описват източниците.

“Скандалът, който й вдигнал, е бил огромен и непредвиден за нея. Обвинил я, че наранява фамилията му и му унищожава живота. А след това й е споделил непосредствено, че тяхната заигравка е била дотук. Оставал при жена си и децата, които обичал ”, предават източниците.

А Михаела изпаднала първо в гняв, а след това в обезсърчение като осъзнала, че де факто влюбената е била единствено тя. Докато той просто се е възползвал от нея.

Източник: Crimesbg.com

Още вести четете в секция Живот. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР