Скандал! Отнемат короната и на Мис България Вселена Скандал разтресе

...
Скандал! Отнемат короната и на Мис България Вселена Скандал разтресе
Коментари Харесай

Отнеха короната на Мис България Вселена 2017 ВИДЕО

Скандал! Отнемат короната и на Мис България Вселена

Скандал разтресе стилните среди у нас – Мис България Вселена 2017 се раздели с купата си. Причината – Николета Тодорова споделила в изявление в народен ефир персоналното си мнение, че има състезания за хубост, решени посредством корупция и порочни практики.

Представителят на марките „ Мис Свят “ и „ Мис Вселена “ за България Стахил Гановски разяснява в предаването „ На кафе “ по NOVA, че хубавицата е нарушила всички етични правила за държание като участничка на международен конкурс.

„ С подобен случай, какъвто имаме в този момент, не съм се сблъсквал в 30-годишната си процедура “, уточни Гановски. Той бе безапелационен, че с изказванието си, Николета Тодорова уронва престижа на наши и международни състезания за хубост.

Красивата българка, показала страната ни на финала в Лас Вегас, отговори, че категорично е подчертала в скандалното изявление, че споделя само персоналното си мнение, основано на разкази на приятелки и информация в интернет. 

„ Лично аз не съм участвала на корупция и моята корона не е извоювана по втория метод “, съобщи Николета. Тя уточни, че в изявлението е посочила имената на два състезанието, само че единствено за да даде образец.

„ Идеята на присъединяване ми беше да обясня, че съгласно мен в някои организации и среди има корупция и нещата не стават по почтен метод. Мисля, че са ми лишили короната неоснователно, тъй като не съм набедила по никакъв метод организацията си. Работила съм с тях доста време и имам почитание към тях “, разяснява още тя.

Българските уредници на състезанието не са на същото мнение. „ В народен ефир тя съобщи, че на „ Мис Вселена “ има корупция и против пари и услуги може да се класираш на челно място. Дал съм я на нашите юристи, също и на американските. Не знам какво ще решат, само че не можеш да приказваш неща, за които нямаш доказателства и да уронваш престижа на толкоз огромен конкурс “, добави Стахил Гановски.

„ Това е сполучлив PR ход от нейна страна, който и подсигурява кавга с американската организация и с нас, както и с всички миски, поставени от нея под общ знаменател “, разяснява уредникът на състезанието Венета Кръстева.

Самата Николета не съжалява за казаното в изявлението и е безапелационна, че още веднъж би повторила персоналното си мнение.

Николета Тодорова показа страната ни на „ Мис Вселена “ след смяна в регламента, която не разреши на победителката от националния конкурс да се яви на финала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР