Скандал между Жоао Кансело и мениджъра на Манчестър Сити Джосеп

...
Скандал между Жоао Кансело и мениджъра на Манчестър Сити Джосеп
Коментари Харесай

Шумен скандал между Кансело и Гуардиола е причината за изненадващия трансфер на португалеца

Скандал сред Жоао Кансело и мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е мотивът за изненадващия трансфер на португалеца в Байерн (Мюнхен). Вчера излезе шокиращата информация за прекосяването на крайния защитник в немския първенец, като Кансело ще играе в началото чартърен на „ Алианц Арена “, след което баварците могат да изплатят правата му против 70 милиона евро.

Според британските медии връзките сред Кансело и Гуардиола са се влошили след Световното състезание, като португалецът е бил доста неудовлетворен поради това, че игровото време, което получава в последно време, внезапно е намаляло. Големият скандал се е разразил, откакто Кансело е схванал, че няма да бъде част от титулярния състав на Манчестър Сити за дербито с Арсенал от четвъртия кръг на ФА Къп.

Сити сега незабавно търси заместител на Кансело, като тази задача е много сложна, защото остават броени часове до затварянето на трансферния прозорец. Източници от клуба обаче настояват, че обстановката е била такава, че португалецът наложително е трябвало да си тръгне. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР