Скандал между депутатката от Демократична България Кремена Кунева и народни

...
Скандал между депутатката от Демократична България Кремена Кунева и народни
Коментари Харесай

Депутатка от ДБ анатемоса Възраждане в пленарната зала

Скандал сред депутатката от " Демократична България " Кремена Кунева и народни представители от " Възраждане " провокира леко напрежение в пленарната зала, до момента в който депутатите обсъждаха декларацията за признание на Гладомора в Украйна и някои други руски републики по времето на Сталин - през 1932-33г. за геноцид.

След като от партията на Костадин Костадинов обявиха, че случилото се преди 90 години не дава отговор на критериите, с цел да бъде оповестено за " геноцид ", скандализираната национална представителка от Демократична България отиде при депутатските банки на " Възраждане " и стартира да им вика отсреща " Анатема ", след което напусна пленарната зала.

Заради разправията водещият съвещанието Росен Желязков предизвести водача на " Възраждане ", че в случай че не може да усмири депутатите си, ще би трябвало да прекъсне съвещанието. Самият Костадинов обаче бе прекомерно развеселен от реакцията на Кремена Кунева, с цел да обърне внимание на думите на Желязков. Това принуди председателстващият да даде 10-минутна отмора.



По-късно в обществените мрежи самата Кунева изясни, че депутатите от " Възраждане " са я заплашвали, по тази причина тя е отишла до банките им, с цел да им каже, че " няма потребност да ме заплашват седнали и че са позор за България ".

В профила си депутатът от партията на Костадинов - Цончо Ганев, разгласява видеокадри от момента на разправията, а някои от коментиращите шеговито оповестиха, че правенето на тест за опиати в идващия парламент би трябвало да е наложително. Други пък се взеха решение, че обстановката изисква екзорсизъм.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР