Скандал и домашно насилие във Враца завършиха със запалена врата,

...
Скандал и домашно насилие във Враца завършиха със запалена врата,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Скандал и домашно насилие във Враца завършиха с палеж /снимки/

Скандал и домашно принуждение във Враца приключиха със запалена врата, научи първо организация BulNews.
Престъплението е осъществено нощес. Около 23.30 часа в районното ръководство на града било получено известие от Н. И. Тя съобщила, че гори входната врата на жилището ѝ в блок 147, вход "А ", в ж.к. “Дъбника “.
Пред наш кореспондент пострадалата описа, че зад огненото възмездие стои мъжът, с който от 9 години живее на фамилни начала - П. Ф. От към седмица двамата имали непрестанни кавги, като той даже няколко пъти ѝ протегнал ръка. За два дни Н. И. викала 6 пъти полиция. Униформените идвали, претърсвали го, не откривали у него ключове от жилището на дамата и го пускали, само че той продължавал да влиза вътре.
Последният път П. Ф. отишъл в жилището и пребил дамата. Веднага след нападението тя алармирала за случилото се в полицията и мъжът бил арестуван за период до 24 часа. В ареста побеснелият мъж декларирал, че е получил хипертонична рецесия поради което бил превозен до незабавния център. П. Ф. бил прегледан на място и освободен да се прибере у дома.
След побоя, който ѝ бил нанесен, Н. И. се свързала с юрист и подала молба за ограничаваща заповед, като отпътувала за село, до момента в който чака документът да влезе в действие. Снощи щерка ѝ се прибирала вкъщи и видяла, че от вътрешната страна излиза пушек. Момичето позвънило на майка си, която подала сигнал за закононарушението в районното ръководство. На адреса дошъл екип пожарникари, който потушил огъня, само че материалните вреди в жилището са съществени.
Н. И. показа, че и преди години е имала проблеми с мъжа си, подавала е тъжби, само че без резултат. Според нея, последното недоволство в полицията против П. Ф. го вбесило и по тази причина се стигнало до палежа.
"Смених патронника, не е съумял да влезе в жилището и по тази причина е запалил вратата. Сега чакам единствено да пристигна да ми тегли ножа ", сподели още тя.
Жената се опасява за живота си и се надява институциите да вземат под внимание нейния проблем, с цел да може да живее умерено.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР