Скалата си навлече неприятности по време на церемонията в Залата

...
Скалата си навлече неприятности по време на церемонията в Залата
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън към фен на WWE: Затваряй си устата

Скалата си навлече неприятности по време на церемонията в Залата на славата на WWE, само че не с сътрудник... вместо това се скара с почитател на Световна федерация по кеч.


Дуейн Джонсън участва на церемонията във Филаделфия, с цел да отдаде респект на починалата си баба Лиа Майвия - промоутърка, която завоюва място в Залата на славата.

Докато Скалата слизаше от платформата, един почитател като че ли му изкрещя нещо. Звездата се спря и отиде до огражденията, с цел да си поговори с него, заяви TMZ.

Не е ясно какво тъкмо притегли вниманието на Скалата, само че той не беше в шеговито въодушевление - като че ли подтикна индивида да повтори коментара си.

Изглежда, че фенът се отдръпва малко - въпреки всичко Джонсън се извисява над него - и Дуейн си потегля, откакто му споделя " да си затваря устата ".

Това сигурно не е единственият запаметяващ се миг с присъединяване на Джонсън - който получи пояса " The People " s Championship " от вдовицата на Мохамед Али, Лони.

Али - който умря през 2016 година - постоянно е бил именуван " Народният първенец "... тъй че моментът означи предаването на факела сред двама първенци.

Но наподобява, че един човек в тълпата не счита Скалата за собствен първенец... въпреки че евентуално е по-добре да резервира мислите си за себе си.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР