Ситуацията във Ферари бе много добре обяснена с една-единствена снимка

...
Ситуацията във Ферари бе много добре обяснена с една-единствена снимка
Коментари Харесай

Обясниха ситуацията във Ферари

Ситуацията във Ферари бе доста добре обяснена с една-единствена фотография в Русия. Биното, от едната му страна Фетел, от другата - Льоклер. Традиционните срещи и пояснения пред медиите какво се е случило след следващата бъркотия.

Много са забавни нещата в Скудерията. Ще стават още по-интересни. Най-малкото, тъй като към този момент доста хора, в това число Рос Браун, който също реши да се намеси в тази полемика, обяснявайки че повече не може да продължава по този начин и би трябвало да има изясненост. Факт е, че Биното доста по-лесно влезе в тази група хора на шефовете на тимове, които имат проблеми с налагането на заповеди от бокса. Тя не е доста огромна, само че е доста пъстра. Кристиян Хорнер и лекар Марко. Самият Рос Браун в никакъв случай не е бил в нея. Догодина Льоклер ще става все по-силен. Това е разумният ход на развиването на този тим. Докато на Фетел ще му бъде все по-трудно да се оправя с него. На Себастиан ще му е мъчно да се преоткрие, тъй като стана за 3 път татко и Михаел Шумахер беше последният, който опроверга Енцо Ферари, който споделяше, че с всяко едно дете водачът става с половин секунда на обиколка все по-бавен. Но той беше последният. Хубавото нещо е, че той (Фетел) сподели, че няма планове да поставя завършек на кариерата си.

Най-вероятно залогът ще стане още по-висок, тъй като това е първокласен проблем - да менажираш двама водачи, които се борят за успеха, за купата. Ако се върнем обратно в историята ще забележим, че доста малко шефове на тимове са се справяли с този първокласен проблем. Той може да разцепи, провали целия тим. Това в този момент се случва при изискване, че в Русия и Бразилия защо се бориха водачите на Ферари? А, в случай че се борят за международната купа? Първият водач, който би трябвало да победиш е твоят съотборник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР